opc_loader

Leeftijdcontrole

Om de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee

Retourneren - herroepingsrecht - klachten

 

LEES ONDERSTAANDE VOORWAARDEN EN INSTRUCTIES GOED DOOR ALVORENS U HET RETOUR FORMULIER DOWNLOAD
 

Het herroepingsrecht voor zakelijke klanten business-to-business is niet van toepassing bij zakelijke business tot business orders. De bestelde producten worden dan ook niet geretourneerd.

Indien u een artikel wilt retourneren en of ruilen vraag dan naar ons retour formulier, vul deze volledig in en voeg dit bij het pakket.

Retourzending van artikelen is voor eigen risico van consument. Wij adviseren u dan ook bij retourzendingen een bewijs van verzending te vragen.
Retourzendingen moeten voorzien zijn van een duidelijke afzender, het bestelnummer en bijgevoegd herroeping formulier.
Ongefrankeerde pakketten, pakketten waarbij een afzender of ordernummer ontbreekt of pakketten waarin items beschadigd zijn worden niet in behandeling genomen door Vimera
De verzendkosten van retournering worden bij ruilen niet vergoedt door ons. Er worden daarentegen geen nieuwe verzendkosten berekend voor het opsturen van het nieuwe product.
Indien er een verschil is in aankoopprijs tussen de geruilde producten zal deze verrekend worden.
Bij een defect of fabrieksfouten, zullen de verzendkosten voor het retour sturen wel vergoedt worden. U ontvangt dan na aanmelding van de retournering per e-mail een bericht van ons, waarbij u een retourlabel kunt downloaden via PostNL en het artikel kosteloos naar ons kunt retourneren.


Wilt u een artikel retourneren en gebruik maken van het herroepingsrecht lees onderstaande dan zorgvuldig door:
U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt, ongeopend, onbeschadigd en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Tevens kunt u gebruik maken van het herroepingsformulier.

 

Gevolgen van de herroeping
Vimera vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door Vimera in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de Vimera aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Vimera gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

De consument zal het door hem ontvangen product derhalve in de staat waarin hij het heeft ontvangen moeten retourneren aan Desinfectie.eu. Artikel dient compleet en zonder gebruikerssporen, ongeopend, of schade retour gestuurd te worden. Is dit niet mogelijk of is het product beschadigd, dan is de consument gehouden tot het betalen van een schadevergoeding van max 50% over het aankoopbedrag van het product  (artikelen 6:74 e.v. jo. 6:273 e.v. BW).
Retourzending van artikelen is voor eigen risico van consument. Vimera adviseert de consument dan ook bij retourzendingen een bewijs van verzending te vragen.
Retourzendingen moeten voorzien zijn van een duidelijke afzender, het bestelnummer en bijgevoegd herroeping formulier.
Ongefrankeerde/ rembours pakketten, pakketten waarbij afzender of ordernummer ontbreekt worden niet in behandeling genomen door Vimera. Pakketten dienen verpakt te worden in een aparte verzenddoos of envelop. Verpakkingsmateriaal wordt niet door Vimera vergoed.


Wilt u gebruik maken van uw herroepingsrecht? Stuur ons een bericht aan info@vimera.nl en u ontvangt het herroeping formulier per email.